Аз Обичам БГ се гордее и подкрепя младите таланти на Локомотив София!

Локо (Сф) ще прати свой талант на мач на Милан

ФК Локомотив София 1929 отбелязва приключването на  спортно-състезателния сезон на ДЮШ с голямо парти, специални гости, футболни признания и много награди. Събитието ще се състои на 22 декември, четвъртък от 18:00 часа в залата за художествена гимнастика на стадион „Локомотив“. 

За първи път тази година клубът награждава най-добрия футболист за 2016-а сред младите железничари, показали високи спортни постижения. Отличеният талант ще посети и разгледа базата на италианския гранд „Милан“ и ще присъства на живо на мача „Милан – Фиорентина“. „Най-добрия футболист на годината“ ще има възможността и лично да присъства на тренировка на представителния отбор на гранда.

“Гордеем се с постиженията на младите локомотивци. Те са бъдещето на клуба и ние инвестираме много в школата и нейното развитие. С визитата в „Милан“ искаме да покажем на децата и юношите ни, че усилията се възнаграждават. Да ги мотивираме още повече, като ги накараме да искат и да дават най-доброто от себе си.“ - споделя президентът на клуба г-н Иван Василев.

Сред специалните гости, получили покана за празничната вечер, са министърът на икономиката г-н Божидар Лукарски, кметът на СО район „Надежда“ г-н Димитър Димов, кметът на СО район „Сердика“ г-н Тодор Кръстев, изпълнителният директор на „ТЕВА“ г-н Николай Хаджидончев, г-н Илия Пашов, както и председателят на ОСК Локомотив София г-н Даме Стойков и президентът на фондация „Аз обичам България“ и двунационална търговска камара България-Израел г-н Авионам Катриели. 

Вижте новината и в медиите :